Veel gestelde vragen / FAQ

Wat kost een schilder?

De kosten van een schilder zijn afhankelijk van de locatie (binnen is goedkoper dan buiten) en het aantal vierkante meters. Voor een nauwkeurige offerte komen onze schilders bij u langs om de projectkosten in te schatten.

Wat kost een winterschilder?

In de winterperiode is het voor ons (de schilder) een rustigere tijd. Hierdoor liggen de prijzen van de winterschilder in deze periode 10% tot 20% lager. Afhankelijk van het soort werk kun je in deze fase al een goede start maken. Houd er rekening mee dat dit afhankelijk is van de hoeveelheid werk, we zitten momenteel behoorlijk vol.

Binnenschilderwerk, wat is dat precies?

binnenschilderwerk gaat vooral om dingen zoals muren, deuren, kozijnen en plafonds. Bij een nieuwbouwwoning wil je focussen op hoe het je huis beschermt, terwijl je bij een bestaand huis focust op hoe het eruit ziet, en beschermt blijft . Je moet het interieur om de paar jaar schilderen. Zo voorkom je extra kosten en blijft je woning goed beveiligd.

Buitenschilderwerk, wat is dat precies?

Buitenschilderwerk zegt het al, alles aan de buitenkant van je huis kan geschilderd worden. Op deze manier kunt u uw huis beschermen tegen het weer. Prijzen voor buitenschilderwerk zijn afhankelijk van het type verf. Waar verf op beton/baksteen meestal goedkoop is, is hout wat duurder.

Hoe vraag ik een schilder offerte aan?

Wilt u een exacte prijsopgave ontvangen voor het schilderwerk, dan kunt u het beste vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze schilder neemt alles met u door, bekijkt het werk en u ontvangt na enkele dagen een op maat gemaakte offerte.