Over Schildersbedrijf L. Muyres

Welkom bij Schildersbedrijf L. Muyres, uw vertrouwde partner voor hoogwaardig schilderwerk in Den Haag en omgeving. Onze passie voor schilderen en ons toewijding aan vakmanschap staan centraal in alles wat we doen.

Met trots bieden we u een glimp van wie we zijn, onze geschiedenis en onze toewijding aan u als gewaardeerde klant. Bij Schildersbedrijf L. Muyres zijn we niet zomaar schilders; we zijn kunstenaars die uw visie tot leven brengen door middel van kleur, precisie en aandacht voor detail.

 

Opgericht door

Ik ben Lorenzo, de oprichter van Schildersbedrijf L. Muyres. Sinds 2019 heb ik alles in dit bedrijf gestoken. Mijn passie voor schilderen begon op jonge leeftijd, en in de loop der jaren heb ik mijn vaardigheden verfijnd en mijn kennis uitgebreid. Met meer dan 7 jaar ervaring in de schildersbranche, ben ik vastbesloten om mijn klanten de hoogste kwaliteit schilderwerk te bieden.


Onze Missie en Waarden

Bij Schildersbedrijf L. Muyres geloven we in de kracht van kwaliteit en vakmanschap. Onze missie is eenvoudig: we streven ernaar om elke klant te voorzien van schilderwerk van topkwaliteit, dat niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook duurzaam en langdurig mooi blijft. Onze waarden van integriteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid vormen de kern van ons bedrijf.

Certificeringen en erkenningen

- VCA certificaat

- MBO Schilder Niveau 2 (schilderen, verf verspuiten, behangen, houtrot reparaties, glaszetten, gevelreparaties.)

 

Gebruik van kwalitatieve producten.

Het gebruik van hoogwaardige verf is essentieel voor duurzaam en prachtig schilderwerk. Hoogwaardige verf zorgt voor een langdurige afwerking, verbetert de kleurconsistentie en biedt betere bescherming tegen slijtage en weersinvloeden. Enkele toonaangevende merken die bekend staan om hun kwalitatieve verfproducten zijn PPG Paints, Sikkens, Farrow & Ball, Flexa, en Glidden. Deze merken bieden een breed scala aan kleuren en afwerkingen om aan de unieke behoeften van elk schilderproject te voldoen.

 

Lorenzo Muyres in een hoogwerker.
PPG logo
Sikkens logo
Progold logo