Rating: 4 sterren
13 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Mitchell
4 maanden geleden

Vakwerk

Bob
een jaar geleden

Lorenzo is deze week bij mij thuis geweest om de muren in mijn woonkamer te behangen nadat hij eerst een aantal weken ervoor ons plafond in de woonkamer zeer netjes heeft gewit. Onze woonkamer is na deze klussen door Lorenzo weer als nieuw en wij kunnen hem zowel voor verven als behangen bij iedereen aanraden. Een vakman die geduldig te werk gaat en geen genoegen neemt met slordigheden. De prijs/kwaliteit verhouding is ook zeer aan te raden!
Lorenzo bedankt voor je mooie en bekwame vakwerk

Heijmans / VVE Beukplein
een jaar geleden

Lorenzo is bij ons, VVE, gekomen en heeft het schilderwerk aan de voorgevel gedaan. Lorenzo is een prettig persoon, makkelijk te benaderen, werkt zeer nauwkeurig, werkt netjes en heeft kennis van zaken. Om die redenen heb ik hem mijn nieuwe achterpui laten schilderen aan de binnen- en buitenkant. De afspraak was helder (prijs vs kwaliteit is prima) en Lorenzo kon vrij snel starten. Dit is zeer kundig gedaan, want schilderen is toch echt wel een vak. Geef Lorenzo bak koffie en hij gaat aan de slag. Wij kunnen Lorenzo heel erg aanbevelen ! Lorenzo, dank je wel voor je werk en gezelligheid !

I. Frijters
een jaar geleden

Ik ben heel erg tevreden over het schilderwerk dat schildersbedrijf L.Muyres geleverd heeft na de koop van mijn appartement. Ondanks dat ik vrij laat was met mijn verzoek is het werk ingepland voordat ik ging verhuizen een.
Op het moment dat ik aangaf dat ik graag toch nog een kamer geschilderd wilde hebben, is Lorenzo meteen gekomen met data wanneer hij dit in zijn schema kon inpassen. Binnen een maand was ook dit geregeld.
De prijs kwaliteit verhouding vond ik goed.
Iedereen in mijn omgeving raad ik dit bedrijf aan als ze in huis iets willen laten schilderen.